Een nieuwe locatie om samenwerking te faciliteren

Het is tijd voor een volgende stap. Een nieuw hoofdstuk in het itelligence-epos. En welke richting kunnen we beter op dan 's-Hertogenbosch?

In Bolduc, ooit door futuroloog Chriet Titulaer opgezet als het Kantoor van de Toekomst, openen wij in oktober onze deuren. Voor jou. En het is natuurlijk geen toeval dat we ons vestigen dichtbij de bron van Nederlandse technologie, met onze branchekennis paraat en met SAP om de hoek.

Vertrouwen in vernieuwing

Centraal gelegen, met SAP in onze achtertuin, maken we niet alleen van 's-Hertogenbosch maar juist ook van Bolduc onze nieuwe ontmoetingsspot. Ons kantoor is voorzien van een netwerk-café en inspirerende ruimtes waar je iedereen kan treffen die jou kan helpen met het uitdenken, opzetten en kick-starten van jouw unieke visie. Op deze manier zorgen we ervoor dat we onze sterke branchefocus optimaal kunnen inzetten om zelf voorop te blijven lopen in de markt en te zorgen dat jij sturend blijft in jouw vakgebied.

We willen samenwerken toegankelijk en laagdrempelig maken, zodat we op basis van vertrouwen en partnerschap altijd de beste uitkomst voor jou behalen. We staan te popelen om dat op deze nieuwe locatie te faciliteren! Kun jij ook niet wachten tot het zo ver is?

Via deze pagina houden we je op de hoogte van onze verhuizing. Wil jij geen enkel update missen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.

Ons nieuwe adres:

Bolduc | Gebouw A | Utopialaan 50 | 5232 CE ‘s-Hertogenbosch

Ons nieuwe adres:

Bolduc | Gebouw A | Utopialaan 50 | 5232 CE ‘s-Hertogenbosch

Mis geen moment van de verhuizing:

Inschrijven

Voordelen van ons nieuwe kantoor: 

Werkcafe

Netwerkcafé

Makkelijk samenwerken onder het genot van jouw favoriete latte.

Tech3

Bron van technologie

Met SAP in onze achtertuin en onze branchekennis paraat hebben we alle ingredienten voor innovatie compleet.

Bereikbaar

Centrale ligging

Direct aan de A2 met voldoende parkeer- en oplaadplekken.

 Interessante blogs & leuke weetjes

Blog verhuizing - SAP-2
Samenwerken met SAP wordt nog makkelijker

Met SAP in onze achtertuin zijn de mogelijkheden eindeloos. Monic van Aarle, Directeur General Business & Partner Ecosysteem ziet veel voordelen in de verhuizing. 

Lees het blog

 

CUsersnl25547Documentsitelligence - marleenContentVerhuizingVerhuisupdatesconcept slider blog LP
Q&A met verhuismanager Hein Kivits

Een heel bedrijf verhuizen terwijl het dagelijkse werk gewoon doorgaat. Een leuke, maar geen eenvoudige opgave. We vragen verhuismanager Hein Kivits, hoe krijgt itelligence dat voor elkaar? 

Lees de Q&A

Image voor blog 3
itelligence on the move, benieuwd hoe dat er uit ziet?

Het einde van de grote verhuispuzzel is in zicht. Eindhoven verhuist volgende week en half oktober is het de beurt aan Waardenburg. Het valt niet mee om de inboedel van twee kantoren te downsizen naar één kantoor. Het verhuisteam werkt in ieder geval keihard om jullie landing in Den Bosch zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Bekijk de foto's

 

Onze medewerkers over de verhuizing
Bolduc heet ons alvast welkom
Buiten banner 500x281